Millele sa vihjad?

kolmapäev, november 16, 2005

Top 40 bändid/artistid USAs.

Information Leafblower avaldas täna selleaastase edetabeli 40 bändist või siis pigem artistist, kes/mis sel aastal parimate, suurimate ja/või tublimate tiitlit väärivad. Taustsüsteemiks USA. Tabeli koostamiseks saadeti kiri enam kui 40-le muusika-/mp3-ajaveebnikule, palvega teha isiklik top10 nimekiri. Ning sellest sai kokku päris huvitav nimekiri.
Esikohal on Sufjan Stevens, talle hingavad kuklasse The National ja Kanye West.
Siinkirjutaja näeb suurima heameelega neljandal kohal LCD Soundsystemit ning 10ks platseerunud Spooni. Bright Eyes on kohal number 15, Devendra Banhart 23. 37ndale kohale jõudis Antony and the Johnsons ning nimekirja lõpetab Explosions In The Sky.
Green Dayst ja Gwen Stefanist hoolimata üsnagi asjalik kooslus.

Kui keegi mind piisavalt kaua jalaga õrna kohta tümitaks, siis äkki võtaks kätte ja teeks Eesti tingimustes midagi sarnast. Või siis mitte.

3 Comments:

  • indiefordummies kavatseb küsitleda *kõiki* musablooge, et koostada 2005 albumite top10. kindlasti tekib neid tabelikoostajaid veelgi. aga sportlikust huvist võiks loomulikult väikese kodumaise edetabli kah koostada.

    By Blogger suhkruhai, at 9:51 PM  

  • Kas sinna *kõikide* musabloogide alla kuuluvad ka need vähesed eestimaised? Tabel on päris kena, peale üksikute erandite. Sufjan kuulub ka minu top3'e kindlasti. Sleater-Kinney üle on ka hea meel, et nad nii ees on, sest see album on tõesti hea neil.

    By Blogger k6rvaklapp, at 12:41 AM  

  • eestimaised ka jah. ma võin selle kirja edasi saata mis meile tuli.

    By Blogger suhkruhai, at 2:12 PM  

Postita kommentaar

<< Home