Millele sa vihjad?

pühapäev, september 25, 2005

Väga kaugele arenenud sõltuvus.

Minu pikad piinad ja võõrutusnähud said lõpuks ometi otsa, sest hilinenud Q jõudis eile kohale. See on ka põhjuseks, miks siin nii vaikne on olnud - ma mediteerin oma lemmikajakirjaga. Päris kohutav, kuidas hingerahu kaob, kui mõni omaseks saanud asi ära jääb või hilineb.

Aga järgmisel kuul jõuab meieni Q Special Edition, millega tähistatakse John Lennoni 65. sünniaastapäeva. Sel puhul kingitakse meile ports haruldasi fotosid ning ajakirjaga kaasas olev plaat, mis sisaldab versioone Lennoni lauludest, esitajateks näiteks Maximo Park, Badly Drawn Boy, Stereophonics ja veel paljud.

Loodetavasti seekord ei hiline.

2 Comments:

  • Ma olen ka sellest ajakirjast sõltuv. Mojo'st ka. Kas õnneks või õnnetuseks pole leidnud oma kodulähedastest poodidest NME'd ja Rolling Stone'i. Õnn oleks see, et palju uut lugemist, õnnetus jällegi rahakotile.

    By Blogger k6rvaklapp, at 2:24 PM  

  • Veel eelmisel suvel õnnestus aeg-ajalt NME-d mõnest priviligeeritud paigast leida. Viimane maarjamaa pinnal soetatud NME pärines vist nii umbes eelmise aasta juulist. Rolling Stone'i pole kunagi kohanud.
    Ja kui Q-d tuleb ka kaua oodata ja poetäie autoajakirjade hulgast otsida, siis tekib tahtmine mõnele vastutavale isikule füüsiline noomitus teha.
    Eks ta ole.

    By Blogger Kaarel Arb, at 10:20 AM  

Postita kommentaar

<< Home