Millele sa vihjad?

laupäev, oktoober 29, 2005

Kõige-kõige plaadid.

On aeg asuda Helinälja põhilise jutuaine juurde - John Peel ja tema plaadikogu.
Pole uudis, et JP plaadid olid vallutanud suurema osa ta majast, kuid tema jaoks kõige väärtuslikumad vinüülsinglid olid kogutud ühte puust kasti.
Ühtekokku 142-st singlist koosneva aarde nimekiri on selline:

http://entertainment.timesonline.co.uk/article/0,,14932-1836864,00.html

Esimese asjana märkab väga suurt White Stripesi ülekaalu.

Erinevates muusikablogides on juba unistatud, et keegi ettevõtlik inimene võiks kõik need lood kokku koguda ja kuskile üles riputada. Eks ta mugav oleks, aga selles nimekirjas leidub ikka nii erilisi ja haruldasi asju, et minu kogust saaks vaid väga väikese osa kokku.
Ilmselt tuleb see nimekiri ette võtta ja aardejahile asuda.

2 Comments:

  • “The only reason for so many White Stripes singles is that they were his latest band. In another 12 months, there may not have been any White Stripes at all.”

    aga mingi aeg olid kuskil üleval kõik peeli sessioonid. ja siis on veel mingi selline leht http://homepages.inf.ed.ac.uk/gsteel/radioplus/
    neid sinkusid kuulaks ka hea meelega muidugi.

    By Blogger suhkruhai, at 11:48 PM  

  • erinevaid lehti Peeli sessioonidega olen jõudnud siia juba päris mitu korda postitada. ja neid sessioone ikka ujub veel kuskilt hämarusest välja.

    aga White Stripes on küll piisavalt hea bänd, et ka aasta pärast oleks võinud Peeli kogus rohkearvuliselt esindatud olla. spekulatsioon muidugi.

    By Blogger Kaarel Arb, at 8:33 AM  

Postita kommentaar

<< Home