Millele sa vihjad?

kolmapäev, november 30, 2005

Mine kooli. Elu on lill.


Sel reedel on põhjust minna kooli, täpsemalt Gustav Adolfi Gümnaasiumi, kus leiab aset üritus, mis tõotab olla igati põnev ja muusikaelamust pakkuv. Ürituse nimi on Vita Floridus Est.

Meeli erutavad:
HUUMI SILM
Huumi Silm on hiljutine moodustis, mis käib läbi kõik teed, mida on kohatud, mis on jäänud lapsepõlvest saati läbi elamata, kogemata. Ootusärevus ja ettearvamatus pesitseb muusikas ja eelkõige musitseerijais endis. Ühendades tänapäeva ja mitte nii tänapäeva ja veel vanemat, kasutades uudseid, traditsioonilisemaid ja kõige ürgsemaid vahendeid saadakse eklektiline “võta-aeg-maha-ja-mine-sinna-kus-pole-tavaliselt-aega-käia” muusika. Ansambli tegijad on sügavais sidemeis ansambliga Mantra Gora.

INDIGOLAPSED
Indigolaste muusikat on kuulnud praeguseks ainult ühe kummalise vanalinna korteri seinad ja loetud arv sinna eksinud kõrvu. Tšello, bongod, kitarr, üks kena neiu ning kaks kadunud ansambli Somnambuul liiget on seintele juba piisavalt muljet avaldanud, et nüüd nende vahelt välja astuda. Kas nad ongi indigolapsed? Tont seda teab.

KUULANKA
Triin ja Jaan alustasid 2004 aasta kevadel. 2005 aasta sügiseks sai Kuulanka sellise koosseisu, millega ta 2. detsembril esineb. Naiiv-romantilised, aga kohati sügavamõttelised (loe: diibid) tekstid antakse edasi lauldes kahe kitarri, viiuli ja djembe saatel.

+ üllatajad
Tõenäoliselt jääb natuke aega üle, nii et kui keegi soovib mõnd oma lugu või luuletust ette kanda, siis keegi teda ei takista!

Ja kogu selle toreduse eest ei küsita veel raha ka.

1 Comments:

Postita kommentaar

<< Home